ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΡΟΔΟΣ

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ

Το Rose Cars – Rent a Car είναι μια εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων εμπνευσμένη από μια ομάδα ανθρώπων, με τεράστια εμπειρία στον χώρο, βασισμένη στο νησί της Ρόδου . 

Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να φτάσουμε και ακόμα να ξεπεράσουμε, αν είναι δυνατό, τις δικές σας προσδοκίες .

Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος ήταν να μπούμε στη θέση των πελατών μας. Έτσι, ο συνδυασμός της εμπειρίας μας, των προσδοκιών σας και η επιθυμία βελτίωσης των υπηρεσιών μας καθιστά το Rose Cars την καλύτερη επιλογή σας ! 

Στην Rose Cars Rent a Car είμαστε στον τομέα Car Rental στη Ρόδο για πάνω από 20 χρόνια. Έχουμε έναν μεγάλο στόλο αυτοκινήτων οικονομικά, μικρά Cabrio, Automatic και mini van. Βρισκόμαστε στο κέντρο της Καλλιθέας και κοντά σε ξενοδοχεία όπως το Kalithea Mare Palace, Kalithea Horizon Royal, Virginia , Το Kresten, το Eden Rock ,το La Marquise και το Sunwing.

Μάθετε τις τελευταίες προσφορές μας και κάντε κράτηση !

Πόσο κοστίζει η ενοικίαση αυτοκινήτου στην Ρόδο ; Ρωτήστε μας για προσφορές μας και λάβετε τις καλύτερες τιμές καθώς και την καλύτερη ποιότητα απλοποιώντας το ταξίδι σας στο νησί της Ρόδου .

Επιλέξτε το Rose Cars Rent a Car και εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο. Έχουμε σαφείς όρους ενοικίασης αυτοκινήτου χωρίς επιπλέον χρεώσεις με τις καλύτερες προσφορές για ενοικίαση αυτοκινήτου. Μπορείτε να κάνετε κράτηση για ενοικίαση αυτοκινήτου στο νησί της Ρόδου σε 2 πολύ εύκολα βήματα. Φέρνουμε τo αυτοκινήτο στην τοποθεσία σας:στο λιμάνι της Ρόδου , στο αεροδρόμιο της Ρόδου η στο ξενοδοχείο σας .Προσφέρουμε δωρεάν παιδικά καθίσματα, εξτρα οδηγό και πολύ καθαρά αυτοκίνητα.

Το προσωπικό μας είναι πολύ φιλικό και πάντα παραδίδουμε το αυτοκίνητο στην ώρα του ραντεβού μας. Προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας νέα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές με FULL INSURANCE χωρίς εξτρα χρεωσεις και Απεριόριστα χιλιόμετρα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου Ρόδος με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στη Ρόδο.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Ομάδα του Rose Cars – Rent a Car . 

                                                                            

× Live Chat